Vaak koop je iets in een kledingwinkel omdat het een modekleur is. Thuisgekomen twijfel je over de kleur. Wil jij dit voorkomen? Plan dan een kleurenanalyse.

Welke kleuren laten jou stralen?
Met behulp van een kleurenanalyse met gekleurde doeken komen we daar achter. Wie weet ben je een lentetype en staan felle, lichte, warme kleuren jou prachtig. Of een wintertype, een zwart pak met een fuchsia shawl laten jou stralen. Een zomertype? Poederige pasteltinten passen bij je zachte uitstraling.

  • Wil jij die krachtige uitstraling die bij jou past?
  • Niet meer twijfelen of een kledingstuk je past?
  • Geen miskopen meer?
  • Een garderobe welke qua kleur een harmonieus geheel vormt?
  • Eenmalige analyse die geld voor je hele leven.

Met een kleuradvies ervaar je zelf wat de juiste kleuren en kleding voor jou betekenen. Je zult er niet alleen stralender uitzien ook zal je met minder kledingstukken in jouw kast meer combineren en er steeds weer verrassend uitzien.

De analyse
Een kleuradvies begint met het bepalen van je huidkleur, oogkleur en (originele) haarkleur. Tijdens een kleuradvies wordt eerst via een analyse bekeken binnen welk kleurseizoen je valt (winter, lente, zomer of herfst). Elk kleurseizoen gaat uit van de 5 basiskleuren groen, geel, rood, blauw en violet. Voor iedereen zijn er binnen die 5 kleuren verschillende tinten van licht naar donker, in totaal 96, waarin je op je mooist bent.

De analyse wordt gebaseerd op de ondertoon van de huid, de oogkleur en de natuurlijke haarkleur. De uitslag hiervan geldt voor je hele leven. Het zal niet veranderen als je je haar kleurt, wanneer je haar grijs wordt, of wanneer je huid bruin wordt. Je hoeft dus maar één keer een kleurenanalyse te laten doen om hier de rest van je leven profijt van te hebben. De analyse wordt gedaan met een basisset doeken en 4 sets seizoensdoeken. Hiermee wordt bekeken of je binnen winter, lente, zomer of herfst valt. Hierna kijken we hoe het advies praktisch toe te passen is in je eigen kleding.

Om het advies compleet te maken krijg je na de kleurenanalyse een make-up advies. Je krijgt tips over de make-up die bij jouw kleurseizoen past.

Na je kleurenanalyse krijg je een exclusieve, handzame waaier van jouw kleurseizoen mee, waarin de kleuren zitten die jou het mooist staan. De waaier, in een leren etui, kun je gemakkelijk meenemen als je gaat winkelen en zorgt ervoor dat je geen miskopen meer doet. Alle kleuren uit de waaier passen bij elkaar, waardoor je je garderobe optimaal kunt combineren.

Een kleuradvies bestaande uit een kleurenanalyse duurt ongeveer 1,5 uur.

Tarieven
1 persoon € 85,- p.p.
2 personen € 75,- p.p.
3 personen € 65,- p.p.

De kleurenanalyse bestaat uit:

  • Uitgebreide persoonlijke kleurenanalyse
  • Persoonlijk make-up advies o.b.v. kleuruitkomsten
  • Doornemen van je huidige garderobe
  • Inclusief kleurenwaaier (t.w.v. € 39,95)

Een kleurenanalyse vindt plaats in onze winkel LEV-mode, de tijd plannen we in overleg. Het is ook heel leuk om met een groep een gezamenlijke afspraak te plannen.

Ik zie jou/jullie graag bij LEV-mode!
Marlies Schumans